EHBO diploma

De opleiding EHBO-hulpverlener leidt op voor het diploma Eerste Hulp. Na afloop van de cursus weet u hoe u moet handelen bij ongeval en letsel.

Cursusduur:

De cursus duurt ongeveer 14 avonden van 2 uur. Elke avond begint om 19:30 uur. Aan het eind van de cursus krijgt u een examen. Tijdens schoolvakanties zal er geen cursus worden gegeven.

Start cursus:

De cursus start bij voldoende aanmelding in de 2e week van januari.

Kosten:

De kosten van de cursus inclusief diploma bedragen € 225,-. Hiervoor krijgt u het lesboek, verbandmaterialen, koffie of thee tijdens de lesavonden, examenkosten en lidmaatschapskosten van de vereniging voor het eerste jaar.

Geldigheid

Het diploma eerste hulp is 2 jaar geldig. In deze 2 jaar zal u herhalingslessen moeten volgen om uw diploma geldig te houden.

Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars kennen vergoeding voor gezondheidscursussen. Deze vergoedingen zijn afhankelijk van de door u afgesloten verzekeringspolis en kunnen variëren van €50,- tot volledige vergoeding van de cursus.

De opleiding voor het EHBO-diploma valt hier ook onder.

Na het behalen van uw diploma dient u de factuur en een kopie van uw diploma in te zenden aan uw zorgverzekeraar. U krijgt dan de vergoeding conform de polisvoorwaarden uitgekeerd. Het totaalbedrag van de cursus die u wel voor aanvang van de cursus aan de vereniging te voldoen.

Informeert u zelf bij uw zorgverzekeraar of kijk op de zorgwijzer naar de vergoedingsmogelijkheden binnen uw polis.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier

Nadere informatie

Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met onze cursuscoördinator of telefonisch via 06-10445810